Optagelser på Råzone 2 i morgen!

Chicken on a tropical beach

23145

Billederne er fra i forgårs, hvor jeg fik lavet denne delikate thai-inspireret ret. Når jeg laver retter, går jeg sjældent efter opskrifter, men bruger min fornuft ang. sunde råvarer – med et lavt kalorieindhold i baghovedet. I forvejen eksisterer retten med kylling i kokosmælk i mange afskygninger – men denne er ekstra kalorielet, serveret med cous cous i stedet for ris.

Opskriften går således;

– 1 ds. light kokosmælk
– 1 ds. bambusskud
– 1 ds. Minimajs
– 3-4 ananas-ringe
– 1 rødt snackpeber
– Ca. 15 cherrytomater
– 350 g kyllingewok-strimler
– 3 sp. karry
– Friskkværnet salt efter behag
– 1 Habanero chilipeber (meget stærk)
– En god olie

– Cous cous (som tilbehør)

Svits karryen i olien sammen med chilien og kyllingen. Kom derefter bambusskuddene i wokgryden. Derefter tilsættes det røde peber, cherrytomaterne, ananas og minimajsene – efterfulgt af dåsen med kokosmælk. Brug cous cous som tilbehør (i stedet for det traditionelle ris), for at opnå en sundere og mere kalorielet ret.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optagelser på Råzone 2 i morgen!