Chicken on a tropical beach
Billederne er fra i forgårs, hvor jeg fik lavet denne delikate thai-inspireret ret. Når jeg laver retter, går jeg sjældent efter opskrifter, men bruger min fornuft ang. sunde råvarer – med et lavt kalorieindhold i baghovedet. I forvejen eksisterer retten med kylling i kokosmælk i mange afskygninger – men denne er ekstra kalorielet, serveret med cous cous i stedet for ris.
Opskriften går således;
– 1 ds. light kokosmælk
– 1 ds. bambusskud
– 1 ds. Minimajs
– 3-4 ananas-ringe
– 1 rødt snackpeber
– Ca. 15 cherrytomater
– 350 g kyllingewok-strimler
– 3 sp. karry
– Friskkværnet salt efter behag
– 1 Habanero chilipeber (meget stærk)
– En god olie
– Cous cous (som tilbehør)
Svits karryen i olien sammen med chilien og kyllingen. Kom derefter bambusskuddene i wokgryden. Derefter tilsættes det røde peber, cherrytomaterne, ananas og minimajsene – efterfulgt af dåsen med kokosmælk. Brug cous cous som tilbehør (i stedet for det traditionelle ris), for at opnå en sundere og mere kalorielet ret.
Ingen kommentarer endnu