HEALTIP OF THE WEEK

Appesize – no nonsense, just nature

pakke2åben2altcloseup

I slutningen af sidste uge modtog jeg denne lækre pakke fra Appesize. Og jeg glæder mig utrolig meget til, at smage alle disse super sunde små måltider, som alle ikke bare er 100% naturlige men også dækker ens behov i henhold til fedt, protein og kulhydrat – hvilket er med til at stabilisere blodsukkeret; i modsætningen til mange andre kure, som er fokuseret på enten at skære fedt eller kulhydrat helt væk fra kosten. Denne kur er ikke en decideret slankekur, men fokuserer i højere grad på at blive sundere, ud fra “back-to-basic”-princippet – hvilket jeg er stor tilhænger af.
Mealboxen indeholder:

– 1 pose Gröd, glutenfri grød til 6 dage
– 6 x Cocowell, kokosvand
– 6 x Coconut&friends, kokos og macadamia
– 6 x 100% Nuts&berries, nødder og kerner
– 6 x Nut’n’roll, frugt- og nødderulle

I boxen er der altså mad til 6 dage (med undtagelse af aftensmåltidet, som der ligger en guide til i boxen), hvor den 7. dag er en såkaldt “fridag”. Mange kan måske blive en smule skræmt af det store indhold af nødder og fordommen om, hvorvidt nødder i store mængder feder. Så jeg kan roligt fortælle, at spiser man måltiderne i Appesize-kuren, så når man de 767 kcal. Så for at nå op på det dagligt anbefalede kalorie-indtag, er der altså rigeligt at bruge af til aftensmåltidet, imens man stadig ligger i kalorieunderskud.
Nu hænger kure og mig jo ikke så godt sammen, da jeg hverken kan eller vil overholde en kur. Først og fremmest, så forbinder jeg ordet kur med sult, underernæring og yoyo-vægt. Jeg synes detsuden, at kure forhindre en i at være impulsiv (hvilket jeg i ret høj grad er), og så tager kure ikke hensyn til ens varierende behov, i forhold til udefrakommende faktorere såsom aktivitetsniveau etc.. Jeg tror på en sund og varieret kost, som tager udgangspunkt i naturens egne råvarer og almindelig sund fornuft. Derfor vil jeg benytte denne spændende Appesize-mealbox, som erstatning for nogle af mine måltider – de er jo perfekte når man er på farten, eller i nogle opskrifter, da de jo kun tilfører ekstra god næring.

Late last week I received this delicious package from Appesize. And I am looking forward to taste all these super healthy small meals, which are not only 100% natural but also covers your needs according to fat, protein and carbohydrate – which helps to stabilize your blood sugar levels, in contrast to many other diets which are focused on either cutting fat or carbohydrate completely off the diet. It is based on the “back-to-basics” principle – which I love! I will use the meals as a replacement when I’m on the go, or in some recipes, since I do not believe in diets.

Sponsoreret indlæg

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEALTIP OF THE WEEK