Appesize - no nonsense, just nature

Is this..

tingel3tempt2benstol3tetete2

16.08.13. Tidligt oppe. Aarhus i Ikea, købte ingen møbler – men mange småting. Jeg bryder mig ikke om møbler fra Ikea, jeg bryder mig bestemt om småting. Jeg smider ofte småting ud. Jeg hader rod. Shop-amok-dag kan denne dag kaldes, for senere købte jeg en masse andre lækkerier fra bl.a Georg Jensen. Jeg købte ingen tøj. Gid jeg havde.

17.08.13. En sløv morgen. Jovist, jeg havde været syg i ugens løb. HiFi-klubben. Møbelkiggeri. Møbelkøberi. Igen, shopping. Ingen tøj. Emma kom forbi. Burger med super sunde burgerboller fik vi. Bytur i Aarhus. Cider i toget. Christina og Jeanette – en fuld nat blev det til. Burger fra McD. Alt for høje stiletter, alt for langt hjem.

18.08.13. Tømmermænd. Tømmermænd. Tømmermænd. Togtur fra Aarhus i gårdagens outfit. Bare tær i regnen. 2-3 timers søvn. Cheat food, animationsfilm og hovedrengøring tager åbenbart de værste tømmermænd.

19.08.13. Overvejer endnu en kop te. Overvejer at arbejde lidt på et kundeoplæg. Overvejer at starte dagen nu..

16.08.13. Shopping in Ikea, Aarhus – bought no furniture, just some small items. I hate furniture from Ikea – I love small items.
17.08.13. A tired morning. Sure, I had been ill during the week. HiFi-klubben, looked at furniture, bought furniture. Was visited by Emma. Got burgers with super healthy burger buns. Girls night out in Aarhus. Ciders in the train. Christina and Jeanette – a drunk night. Burger from McD. Too high heels, too far from home.
18.08.13. Hangover. Hangover. Hangover. Home by train – from Aarhus in my party-outfit. Bare feet in the rain. 2-3 hours of sleep. Cheat food, animation movies and housecleaning takes evidently the worst hangover.
08.19.13. Considering another cup of tea. Considering to work a bit on a customer presentations. Considering to start the day now..

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appesize - no nonsense, just nature