Fit for fight

Super healthy cinnamon- and banana muffins (gluten- and sugar free)

Kanel-banan-muffinbanannuts

Er dette ikke bare den mest fantastiske morgenmad man kunne ønske sig. Det minder jo mest af alt om en dessert – og det kan den jo egentlig også sagtens bruges til! Faktisk har jeg aldrig fået så lækker mad før, som da jeg påbegyndte en meget sundere livsstil. Opskriften på dette pragteksemplar af sundhed er;

MUFFINS (6 STK.)
– 3 Modne bananer
– 3 Æg
– 1,5 Tsk. bagepulver
– 1/4 Tsk. salt
– 2 Spsk. sukkererstatning (jeg brugte Cologran)
– 2,5 Tsk. kanel

Bananerne moses med en gaffel (man kan bruge en el-pisker, men jeg foretrækker en lidt grovere version), derefter tilsættes æg, bagepulver, salt, sukkererstatning og kanel. Alle ingredienser piskes godt igennem med en gaffel, for at få muffinsene så luftige som muligt. 175 grader, midterste rille, 20 min – vupti!
Som tilbehør brugte jeg græsk yoghurt 0,1%, som kontrast til den søde smag – samt nødder og tørret frugt fra Appesize, som indeholder både gojibær, mandler, valnødder, græskarkerner og morbær.

Is’nt this the most amazing breakfast you could imagine. Actually it can be used as a dessert.  I have never eaten such delicious food since I started a healthier lifestyle. Win-win!
For 6 muffins use; 3 ripe bananas, 3 eggs, 2.5 teaspoon cinnamon, 1.5 teaspoon baking powder, 1/4 teaspoon salt, 2 tbsp sugar substitute. Stir it all together with a fork until the mixture is a bit fluffy. The oven should be at 175 degrees, middle groove – in 20 minutes.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit for fight