Looking forward for tomorrow

Sneak-peak: Photoshoot, interview and concept

fotoetbladekameraet

I onsdags var jeg i København ved Benjamin Media (som udgiver bl.a Woman, I Form, Costume, Bo Bedre etc.), hvor jeg skulle præsentere et anderledes nytårskoncept samt designe hele udtrykket. Det blev super fint – og endda rost af Bo Bedres art director. Derudover blev jeg stylet af Mia (som styler Rikke, vært på Paradise Hotel) og klædt på i et super elegant og minimalistisk sæt til selve photoshootet. Det var virkelig en positiv dag! Inden turen gik mod Jylland, blev jeg dynget til med alle de nyeste magasiner, så turen hjem var knap så lang. For at det ikke skal være løgn, så blev jeg senere ringet op, med den bedste nyhed!

Wednesday, I was in Copenhagen at Benjamin Media (which publishes Woman, I Form, Costume, Bo Bedre etc.) where I had to present a different New Year concept and design the entire term. It was great – and even praised by Bo Bedres art director. In addition, I was styled by Mia (who styles Rikke, the host at Paradise Hotel) and dressed in a minimalist suit for the photo-shoot. It really was a positive day! Before the trip went to Jutland, I was bombarded with all the latest magazines. Later I was called, with the best news!

FOLLOW ON BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looking forward for tomorrow