I AM

It used to taste so sweet

fruitny

Der er en smule stilstand i mine indlæg omkring sunde opskrifter. Det betyder ikke at jeg er stoppet med at leve sundt! Men lige pt. er jeg meget på farten – og spiser derfor meget ude og on-the-go. Jeg vil i løbet af den kommende uge lavet et indlæg til jer, omkring sund mad på farten, og om hvordan du undgår “fælderne”.

I have not posted as many recipes lately. That does not mean that I have stopped living healthy. But I eat out and on-the-go at the moment. I would during the week make a post to you about health on-the-go. And how to avoid the unhealthy and not always visable calories.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AM