Fitting for Kopenhagen Fur's new commercial

Before shooting for Kopenhagen Fur

takeaway2

Aftenen inden optagelserne på Kopenhagen Furs nye tv-reklame, fik jeg slappet af på hotellet, som lå lige overfor torvehallerne (perfekt!). Derfor skulle Palæo klart besøges – at jeg så ikke havde fået en gaffel med mig tilbage på hotelværelset, var så en anden sag. Det var super lækkert at have en aften med ultimativ selvforkælelse. Min hund var med mig, da hun skulle med på optagelserne på tv-reklamen. Hun var ikke det mest praktiske på min tur – og resulterede også i, at jeg måtte betale en hjemløs en pakke cigaretter, for at passe på hende imens jeg lige var inde og handle i et supermarked.

I spend the evening before shooting for Kopenhagen Fur’s new TV commercial on a hotel, which was just across Torvehallerne (perfect!). I got of cause food from Palæo. It was really nice to have an evening with ultimate self-indulgence. My dog ​​was with me – she was not the most practical on my trip – and also resulted in that I had to pay a homeless a pack of cigarettes, to take care of her while I went shopping in a supermarket.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitting for Kopenhagen Fur's new commercial