Be careful what you wish for

Blueberry- & bananapancake

blueBlåbær

Dette er ikke min morgenmad – men derimod min aftensmad forklædt som morgenmad! Nu er jeg jo stor fan af desserter – så at kunne spise en lækker blåbær/bananpandekage til aftensmad, som ovenikøbet er super sund, er jo ikke det værste, der kunne ske. Opskriften er den samme som denne – men tilsat en god håndfuld blåbær inden den steges på panden. Denne her er drysset med blåbær, knuste cashewnødder og Hermesetas stevia.
Jeg ser frem til, at jeg i morgen skal have lavet single-eyelash-vipper, hvilket er helt nyt for mig. De fleste påstår, at man bliver afhængig, så nu må vi se..

This is not my breakfast – but my dinner disguised as breakfast! I am a big fan of desserts – so being able to eat a delicious blueberry/banana pancake for dinner, which are even super healthy, are not the worst thing that could happen. The recipe is the same as this – but added a good handful of blueberries before panfried. This one is sprinkled with blueberries, crushed cashews and Hermesetas stevia.
I am looking forward for tomorrow. Im going to get single-eyelash-extention for the first time. Most claim that you become dependent, so we’ll see..

 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be careful what you wish for