Blueberry- & bananapancake

I am shortlisted

skjorte2

Dagen igår lagde ud med et hyggeligt café-besøg med min barndomsveninde, efter at have ordnet alverdens praktiske ting. Jeg blev ringet op med en fantastisk nyhed – jeg er blevet shortlisted! Hvad om, hvornår og hvorfor vil jeg komme ind på i et senere indlæg. Men jeg er glad, meget! Som I der læser med ved, så skulle jeg have lavet single eyelash extention for første gang igår hos Lisa. De blev så fine! Jeg glæder mig til, at vise jer resultatet.
Idag skal jeg igang med at forberede mig til på onsdag, hvor den står på interview, photoshoot etc. hos Benjamin Medier, som udgiver magaziner som bl.a I Form, Woman, Bo Bedre mv.

Yesterday started with some great liquorice tea on a cozy cafe with my childhood friend. I got a call with great news – I’ve been shortlisted! What about, when and why – I will tell you in a later blogpost. I also got single eyelash extention for the first time and I am looking forward to present the result.
Today, I started to prepare for next Wednesday. For an interview, photoshoot etc. by Benjamin Media, which publishes magazines as I Form, Woman, Bo Better etc..

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blueberry- & bananapancake