What to (and not to) eat on-the-go

Work out – new in

workout

Dette er mine nye træningsbukser! De er simpelthen så fine. Jeg glæder mig til at flashe dem i træningscenteret – men det kræver jo så, at jeg kommer derned. Da jeg jo lige er flyttet etc, så har jeg skulle skifte center – men det er nu gjort, så jeg må igang i Fitness World i morgen! Jeg har været til et super spændende foredrag her til aften, som blev afholdt af ham, som startede Crazy Daisy og Cult i sin tid. Det gav virkelig stof til eftertanke.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

2

 • Louise

  Hvor har du købt dem? De er super fede 🙂
  – Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annemette Foged

   De er fra Gina Tricot. De blev udsolgt den første dag – nåede kun at få fat i dem, fordi jeg havde fået dem lagt til side. Men prøv deres hjemmeside eller spørg i butikken (:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to (and not to) eat on-the-go