Published as model and concept-developer in Woman

Behind the scene

Dette er behind the scene fra min dag med photoshoot, interview og konceptudvikling hos Benjamin Media, hvor den dygtige Charlotte, som er stylist, er i fuld gang. I kan se resultatet her og læse om dagen hos dem her. I dag står den på hygge med en veninde og hendes kæreste til kaffe på en café, træning i Fitness World med min søster, arbejde og så bliver det vist til en biograftur i aften, hvis vejret altså tillader det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Published as model and concept-developer in Woman