Work out - new in

Published as model and concept-developer in Woman

woman
 nyny

Så blev artiklen, hvor jeg har designet og udviklet et nytårskoncept udgivet i Woman-magasinet. Konceptet er baseret på familienytår, med et minimalistisk og sofistikeret tvist – indenfor budget! Læs det endelig – det er fyldt med gode nytårsidéer, som bidrager til den gode stemning, og er fyldt med sjove og anderledes indslag. Jeg har tidligere fortalt om photoshootet og dagen hos Benjamin Media.
Jeg havde et hyggeligt møde inde i byen tidligere idag – to much coffee! Mine ben er ømme efter en hård træning igår – en aften igår, som endte med blomkålspizza, cookies, snak og hygge til lang over midnat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work out - new in