Is this..

Fit for fight

skoen4 roll

Okay, jeg gjorde det sgu! Min første træning i længe, og den stod på udelukkende cardio. Jeg ville have startet op igen i sidste uge, men måtte bruge min uge i sengen pga. sygdom – det passer bare overhovedet ikke til mit temperement, at skulle ligge stille i en seng – så jeg nyder virkelig at være i fuld gang igen.

Okay, I did it! My first workout in a long time. I would have started last week, but had to spend the whole week in bed because of illness. My temper matches certainly not having to lay still. I enjoy being able to be active again.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is this..