Pizza a la blomkål (kål-osal delikat)

Take the chances

shirt2

Jeg købte denne top, da jeg tidligere på sommeren var i Thailand. Nu er det på tide, at få den i brug. Den minder mig om, at man skal huske på, at gribe de chancer, som man får i livet. Det synes jeg faktisk, at jeg gør i høj grad lige for tiden, hvilket virkelig har været med til, at bidrage til en masse uerstattelige minder. Jeg var i tirsdags et smut i København, da jeg skulle til nogle optagelser, for den nye tv-reklame, som kommer for SuperBrugsen. Det var en perfekt dag – optagelserne foregik på en ret smuk gård – vejret var perfekt, så alt i alt en super smuk og idylisk dag, fyldt med masser af inspirerende og søde mennesker. Jeg ser frem til at se resultatet når den rammer TV’et – det er altid underligt at se sig selv.
Dagen derpå tilbragte jeg med min virkelig gode veninde Carina – hvor vi tilbragte den halve dag, på en lækker café i Silkeborg. Posten har lige været her med en pakke til mig!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza a la blomkål (kål-osal delikat)